Op zoek naar een interessante en uitdagende stage in Amsterdam-West?

Logopedie Westrand heeft regelmatig stageplekken voor vierdejaars studenten.

 

 

Ben je op zoek naar een stageplaats in een grote, dynamische logopediepraktijk met veel verschillende doelgroepen? Of wil je doorgroeien in een praktijk die veel tijd besteedt aan het opleiden van nieuw talent? Logopedie Westrand heeft regelmatig stageplekken voor vierdejaars studenten. Wij vinden het leuk om onze kennis door te geven en bieden je de kans om het werkveld in al z’n facetten te leren kennen, van jong tot oud en van standaard behandelingen tot werken met ‘puzzelkindjes’.

 

Ontdekken waar je passie ligt

Logopedie Westrand is al dertig jaar een begrip in Amsterdam-West: als praktijk met een multicultureel patiëntenbestand, maar ook als kweekvijver voor logopedisch talent. De afgelopen jaren hebben we veel logopediestudenten klaargestoomd voor een carrière als logopedist. We zien het dan ook als een uitdaging om bij te dragen aan je vakbekwaamheid en veelzijdigheid, en we helpen je graag om te ontdekken waar je passie ligt.

 

Met zes vestigingen hoort Logopedie Westrand tot de grotere logopediepraktijken van Amsterdam. In onze praktijk behandelen we voornamelijk kinderen in de basisschoolleeftijd met logopedische problematiek zoals TOS (vaak i.c.m. meertaligheid), OMFT en articulatiestoornissen. Ook stembehandelingen komen voor. Een deel van onze cliëntjes is zeer jong (vanaf 18 maanden) en heeft een complexe problematiek. Scroll rustig door deze website om sfeer te proeven, te kijken wat we allemaal aanbieden, en hoe we te werk gaan.

 

Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid om door te stromen naar een (vaste) baan. Wil je meer weten over onze stageplaatsen of onze praktijk, stuur dan een mailtje met je contactgegevens naar Marieke van de Poppe: m.vandepoppe@logopediewestrand.nl of bel 020 – 613 90 37

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.