Gezocht: parttime locatiemanager in Badhoevedorp

 

Ben jij een ervaren logopedist met organisatorisch talent, goede PR-vaardigheden en een multidisciplinaire blik? Logopedie Westrand zoekt per direct een locatiemanager voor onze locatie in Badhoevedorp. Een uitdagende baan met veel ruimte voor eigen initiatief, én voor de ontplooiing van je talenten.

 

De uitdaging

Met zes vestigingen hoort Logopedie Westrand tot de grotere logopediepraktijken van Amsterdam. Onze vestiging in Badhoevedorp maakt deel uit van een paramedisch centrum, waar onder meer wijkzorg, een fysiotherapeut en een kinderpsycholoog actief zijn. Als locatiemanager ben je ons ‘gezicht naar buiten’. Je houdt je bezig met het uitbouwen van activiteiten en naamsbekendheid, onderhoudt contacten met huisartsen en scholen en kijkt hoe de verschillende disciplines beter kunnen worden gebundeld. Als onderdeel van je werk verricht je ook logopedische behandelingen, vooral bij kinderen.

 

Jouw profiel

Voor de functie van locatiemanager zoeken we iemand die gemakkelijk initiatieven neemt en graag een eigen ‘toko runt’, als onderdeel van een grote organisatie. Je bent een goede netwerker die gemakkelijk met andere partijen samenwerkt, ziet kansen als die zich voordoen en bent 2 á 3 dagen per week beschikbaar.

 

Over ons

Logopedie Westrand is al dertig jaar een begrip in Amsterdam-West. In die tijd hebben we naam opgebouwd als een van de leukste logopediepraktijken van Amsterdam. We staan voor een laagdrempelige aanpak, met veel aandacht voor de ontplooiing van onze medewerkers en veel ruimte voor intercollegiaal overleg. Wil je meer weten over de vacature of onze praktijk? Neem dan contact op met Liesbeth Fabius: 06- 19 19 62 71 of l.fabius@logopediewestrand.nl

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.