We zoeken een logopedist voor het verzorgen van de Hanen Oudercursus

Heb je ervaring met het geven van Hanen Oudercursussen? Of wil je jezelf ontwikkelen in deze bijzondere vorm van ouder-coaching? Logopedie Westrand zoekt een nieuwe collega-logopedist voor het verzorgen van de Hanen Oudercursus.

 

Logopedie Westrand

Logopedie Westrand is al dertig jaar een begrip in Amsterdam-West. Als een van de grotere logopediepraktijken van de stad hebben we een veelzijdig aanbod met veel verschillende specialismen. Zoals de behandeling van zeer jonge kinderen (vanaf 18 maanden) met een complexe problematiek. Ook het Hanen Ouderprogramma is een belangrijk onderdeel van ons aanbod. Een groeiende groep ouders draait mee in dit cursusprogramma, dat ouders handvatten geeft bij het begeleiden van kinderen met een taalachterstand.

 

Hanen Ouderprogramma

Voor de uitbreiding van ons cursusaanbod zijn we op zoek naar logopedisten die ervaring of affiniteit hebben met het Hanen Ouderprogramma. Als Hanen Ouderbegeleider help je ouders om ‘coach’ te worden van hun eigen kind. Je leert ouders hoe ze in dagelijkse situaties de taalontwikkeling van hun kind kunnen stimuleren, en helpt hen om plezier en spontaniteit in het contact terug te krijgen. Huisbezoeken, video-interactiebegeleiding en het begeleiden van groepsbijeenkomsten zijn belangrijke pijlers van je werk.

 

Kweekvijver

De afgelopen jaren heeft Logopedie Westrand naam gemaakt als kweekvijver voor logopedisch talent. We investeren nadrukkelijk in de ontwikkeling van onze medewerkers en leggen in onze praktijk dan ook veel nadruk op persoonlijke aandacht en overleg met andere collega’s. Daarbij gaan we ervan uit dat jij het beste tot je recht komt als jij je passie volgt: voor jezelf én voor onze cliënten.

 

Kennis maken

Ben jij een zelfstandig werkende logopedist, met interesse in of ervaring met het Hanen Ouderprogramma? Hou je ervan om met patiënten met diverse achtergronden te werken? Draai je graag mee in een dynamisch team en wil je investeren in je professionele ontwikkeling? Dan ontmoeten wij je graag, óók als je je binnenkort afstudeert, net bent afgestudeerd of herintreedt. Wil je meer weten of reageren? Stuur een mail met CV naar Liesbeth Fabius: l.fabius@logopediewestrand.nl of kijk hieronder voor de vacaturedetails.

 

 

Vacaturedetails

 

Wat we bieden:

 • een uitstekend georganiseerde werkplek, op verschillende locaties.
 • de behandeling van cliënten met hoge mate van zelfstandigheid
 • een groot team én veel aandacht voor persoonlijk contact.
 • transparant werken, volgens de laatste richtlijn: onze praktijk is auditproof. Wij
  hebben de vrijwillige audit al twee keer met goed resultaat afgerond en bereiden ons
  voor op de derde audit.
 • een marktconform salaris, pensioenopbouw en een studieregeling (d.w.z. (deel)financiering van bij- en nascholing)
 • zowel gezamenlijke cliënt- en dossierbespreking als individuele begeleiding.
 • eens in de zeven weken een (betaalde) praktijkvergadering van 19-21 uur.
 • een jaarlijks terugkerende, gezamenlijke activiteit: een uitje, etentje of borrel.
 • bij goed functioneren en gebleken geschiktheid na 1 jaar al een vast contract.

 

Wat we doen:

 • In onze praktijk behandelen we voornamelijk kinderen in de basisschoolleeftijd met logopedische problematiek zoals TOS (vaak i.c.m. meertaligheid), OMFT en
  Ook stembehandelingen komen voor.
 • Naast breed georiënteerde allround collega’s hebben we in ons team specialisten op het gebied van onder andere Parkinson (lidmaatschap ParkinsonNet), hyperventilatie, stotteren, SI, OMFT en ASS.
 • een deel van onze cliëntjes is zeer jong (vanaf 18 maanden) en heeft een complexe

 

Wat we verwachten :

 • Ervaring is welkom, maar niet noodzakelijk. Als je binnenkort afstudeert, net bent
  afgestudeerd of herintreedt ben je van harte welkom! Voor onze praktijk zijn leergierigheid en een open houding belangrijke eigenschappen.
 • Wij vinden uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift zeer belangrijk.
 • Deelname aan een kwaliteitskring, inschrijving in het KP en lidmaatschap van de NVLF stellen wij verplicht.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.