Vacature kinderlogopedist

Heb je affiniteit met jonge kinderen (2-6 jr)? Werk je graag samen met andere disciplines aan het coachen van ouders en vind je het leuk om je logopedische kennis te combineren met een gezonde dosis ‘puzzelen’? Logopedie Westrand is op zoek naar een logopedist voor onze eigen praktijk en/of onze locatie op MOC ’t Kabouterhuis, voor 2 á 4 dagen per week.

 

Wie wij zijn
Logopedie Westrand is een allround logopediepraktijk die al meer dan 35 jaar actief is in Amsterdam-West. Onze focus ligt op jonge kinderen, maar we behandelen ook volwassenen. Logopedie Westrand heeft een praktijklocatie in Geuzenveld-Slotermeer en een locatie op MOC ’t Kabouterhuis. Daarnaast verzorgen we het Hanen Ouderprogramma in de Serre in Osdorp, de thuisbasis van bewonersorganisatie Stichting Eigenwijks.

 

Wat jij doet
Als logopedist zet jij jouw talent in om cliënten én hun ouders te coachen, zodat ze zich zelfstandig verder kunnen ontwikkelen. Je werkt met kinderen met een zeer uiteenlopende achtergrond, waardoor geen dag hetzelfde is. Als logopedist ben je actief in een klein team, waar je veel persoonlijke aandacht krijgt en volop ruimte is voor intercollegiaal overleg en coaching.

 

Wat wij bieden?
Logopedie Westrand biedt je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder ruime opleidingsmogelijkheden en een salaris gebaseerd op de CAO ziekenhuizen (werken op ZZP-basis is ook mogelijk). Als praktijk zijn we nieuwsgierig naar jouw ambities en wensen. Je kunt je bij ons (betaald) specialiseren op het gebied van bijvoorbeeld het Hanen Ouderprogramma, stotteren of pre-verbaal. Er zijn ook mogelijkheden om op termijn door te groeien naar de rol van praktijkhouder. Lees hier alle vacaturedetails of kom een dagdeel vrijblijvend meelopen om onze praktijk te leren kennen.