Klantervaring

Wij nodigen u uit hier uw ervaring met onze praktijk te delen.

Heeft de therapie u of uw kind geholpen? Heeft u tips waarmee wij onze zorg kunnen verbeteren? Het team van Logopedie Westrand hoort het graag.

 

Laat weten wat je van Logopedie Westrand vindt!

 
 
 
 
Het bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
23 berichten.
Rayan heeft geschreven op 13 mei 2016
Ons zoontje van twee en half heeft Logopedie gehad bij Liesbeth Fabius. Dat vonden wij hartsikke leuk. Rayan kon amper praten en na een korte periode met Liesbeth, kan Rayan weer praten. Liesbeth heeft onze zoontje op een leuke speelse manier leren praten. Rayan vond het hartstikke leuk met haar. Liesbeth Fabius is zeker een aanrader voor alle ouders die communicatie problemen hebben met hun kindjes.
Esin heeft geschreven op 19 december 2015
Geachte medewerkers, Wil ik uw bedanken voor het moeite die jullie hebben ingezet voor mijn dochter Esin Dankzij jullie goed georganiseerde lessen is ze vooruit gegaan. Ik ben heel tevreden met logopediesi voor al (sjoeke Wijma) Bedankt...
Mw. Oulhou heeft geschreven op 17 december 2015
Ik ben heel tevreden met logopedie. Het kind krijgt de aandacht, er wordt goed naar het probleem van het kind gekeken. Dat vind ik heel goed. Het is een goed contactmoment voor mijn kind. Logopedie vind ik heel belangrijk. Ik heb twee zoons bij logopedie gehad en ik ben heel tevreden.