Klantervaring

Wij nodigen u uit hier uw ervaring met onze praktijk te delen.

Heeft de therapie u of uw kind geholpen? Heeft u tips waarmee wij onze zorg kunnen verbeteren? Het team van Logopedie Westrand hoort het graag.

 

Laat weten wat je van Logopedie Westrand vindt!

 
 
 
 
Het bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
20 berichten.
Sara schreef op 28 november 2017:
Wij waren zeer tevreden met de persoonlijke begeleiding en aandacht van de thuisbehandeling. Ook onze dochter vond het alleen maar leuk!
Lida van Wijk schreef op 20 november 2017:
Bijna 4 jaar heeft onze jongste kanjer hulp gekregen bij het ontwikkelen van zijn spraak en taalontwikkeling. We zijn dankbaar dat we in zo'n warme en betrokken omgeving hebben mogen oefenen. Mede dankzij die begeleiding is hij enorm gegroeid en ontwikkeld op dit gebied. Hij is zekerder geworden en door de positieve benadering durfde hij nieuwe stappen te maken. We hebben echt gevoeld dat ons kind, niet een nummer maar een eigen persoontje was en mocht zijn! Dank jullie wel Team Westrand!
Jenny polman schreef op 8 november 2017:
13 maanden logopedie gehad met onze zoon. Hij begon met toch wel wat spraakproblemen die je als ouders niet ziet. Maar na hele fijne gesprekken en super prettige bejegening in hij nu na 13 maanden met sprongen vooruit gegaan en een stuk zelfverzekerder. We zijn heel blij dat we de stap naar logopedie hebben gezet en raden het zeker aan! Wij hebben alleen maar positieve verhalen. Hij ging er met veel plezier heen
Mariette Brinkman schreef op 20 oktober 2017:
Ik ben een chronische hoester geworden en dat is erg als je logopediste bent. Je kunt je eigen vak nog maar nauwelijks (eigenlijk niet meer) uitoefenen. Gelukkig ben ik gepensioneerd nu. Maar ik kan niet meer naar: Concerten, theater, bioscoop, mijn koor, lezingen, congressen. Ik ontmoet liever geen nieuwe mensen meer. Van een collega hoorde ik van de " hoestpoli" te Zwolle was een matig succes, en daarna van OLGV-oost de longarts mevr. E. Japenga die mij medicatie gaf en veel support. Daarna door haar gestuurd naar logopediste en hoestspecialiste Margreet van der Kley, die mij echt super geholpen heeft, met veel oefeningen ( van de Speich-C methode. Zij heeft me echt weer geloof gegeven dat het kon lukken en het is gelukt. Ik heb erg veel geleerd, vooral de interventie tijdens het hoesten. (Ik ben weer naar een concert geweest van het NBE) Ook krijg ik nog maandelijks manuele fascilitatie van mijn larynx van logopediste Hanneke Bax, die daar weer in is gespecialiseerd. Ik ga daar één keer per maand naar toe. De combi van deze fantastische logopedistes en de longarts is super!! Ik ben nog niet van mijn hoest af maar Margreet zei: eerst had je zoveel last dat je dat op een schaal van 1 tot 10, een 10 aangaf, en nu is dat 5/6. Een hele verbetering. En zo is het, ik denk dat het nog wel even zal duren maar ik heb van Margreet het gereedschap gekregen om er steeds beter mee om te gaan en het te verminderen, hoera !!! Dank dank dank
Melike schreef op 23 juni 2017:
Mijn dochter was erg verlegen en trok zich op school terug. Door merve heeft zij meer zelfvertrouwen gekregen. Het aanbieden van het Turks als ondersteuning voor het Nederlands heeft Melike veel toegevoegd. Ik wil merve erg bedanken voor de moeite en steun. Ze heeft geduldig met melike samen gewerkt. Mijn dochter kan haar verhaal doen terwijl ze eerst helemaal niet sprak. Als we ooit weer terug moeten dan willen we weer bij haar. Moeder Melike
Bibi schreef op 26 april 2017:
Beste Sjoeke Wijma, hartelijk dank voor je geduld 'WAAROM, WAAROM' vragen en voor de vooruitgang die we hebben geboekt met Kaan!
Brenda schreef op 1 februari 2017:
Was door longarts van de hoestpoli in Zwolle doorverwezen vanwege ernstige hoestklachten. Logopedist Margreet heeft mij heel goed geholpen en ik heb nu veel meer controle over het hoesten; in de meeste gevallen kan ik het nu 'wegslikken'. De prikkel om te hoesten is met meer dan de helft afgenomen. Ik heb geen medicijnen (meer) Logopedie helpt dus ook bij dit soort vervelende klachten. Margreet, nogmaals dank!
nilgun schreef op 30 november 2016:
Hierbij wil ik de logopedist Marlies Dobbe heel erg bedanken voor de fijne en warme begeleiding die ze mijn zoon Taner heeft gegeven. Mijn zoon heeft een mooie ontwikkeling doorgaan. Taner heeft erg genoten bij Marlies.
An schreef op 15 november 2016:
Wij zijn zeer tevreden met de begeleiding van onze zoon door Liesbeth Fabius. Met haar oprechte interesse en verwondering in wat er omgaat in een kind, voelde ze onze zoon goed aan en wist ze hem op een speelse manier uit te dagen in (wederkerig) contact maken. Ze kan goed 'levelen', maar heeft ook overwicht. Ze stelde duidelijk haar grenzen en wist onze zoon op een geweldloze en enthousiaste manier in beweging te brengen om opdrachten uit te voeren of juist om patronen te doorbreken. Ook zijn wij als ouders goed geïnformeerd over zaken als informatie- en prikkelverwerking. Dat heeft ons begrip vergroot voor het gedrag van onze zoon. Daarnaast heeft ze ons bewuster gemaakt van de invloed van ons eigen gedrag. En dat op een prettige en respectvolle manier. Bedankt Liesbeth, het was fijn samenwerken met je!
Emine Balkir schreef op 9 november 2016:
Wij hebben zeer goede ervaringen met de logopediste (Merve). Mijn zoon (Huseyin) vond het altijd heel leuk om naar haar toe te gaan en verheugde zich er op.. Erg begripvol ten aanzien van het kind. En zeer vriendelijk. Ook vindt mijn zoon het jammer dat hij niet meer heen hoeft. Echt top en nogmaals heel erg bedankt!
Hatice Kaba schreef op 9 november 2016:
Hierbij wil ik de logopedist (Merve) van mijn zoon (Ahmet) bedanken voor al het steun en motivatie die hij heeft gekregen! Door een goeie begeleiding heeft Ahmet grote sprongen genomen in zijn taal ontwikkeling! Voor de volgende keer (als het nog nodig is) weten we bij wie we moeten wezen 🙂 Nogmaals bedankt voor de goeie begeleiding en aandacht van Merve!
Dilara Koc-Ersoy schreef op 26 oktober 2016:
Mijn dochters, Aybüke van bijna 4 en Kevser van 5 jaar, hebben zo een half jaar geprofiteerd bij Logopedie Westrand. Wat verliepen de behandelingen goed en wat vonden ze het daar leuk! Ze hebben beiden vooruitgang geboekt, dankzij Marlies Dobbe. Mijn meiden hadden een goede band gekregen met deze logopediste. Zij creëerde een veilige leeromgeving voor hen. Verder was zij erg geduldig met hen. Ten slotte had zij elke keer verschillende opdrachten die de kinderen op spelenderwijs konden uitvoeren. Deze opdrachten sloten ook goed aan bij hun leerbehoeftes. De meisjes hebben met moeite afscheid genomen van Marlies, waarbij ze een afscheidscadeautje hebben gegeven aan haar. Voor mij zijn o.a. effectieve behandeling, betrokkenheid, begrip voor je persoonlijke situatie en goede communicatie kenmerken die bij deze logopediepraktijk horen. Een praktijk waarover je dus alleen tevreden kunt zijn. Nogmaals bedankt en veel succes verder!
Berber de Groot schreef op 25 juli 2016:
Wij werden voor onze zoon met een schisis doorverwezen naar Marieke. Hij had moeite met bepaalde klanken en uitspraak van sommige woorden, waardoor hij soms moeilijk te verstaan was. Ik werd gerustgesteld door Marieke, dat eigenlijk de spraak heel goed was en dat er zeker wat te bereiken was. Ze wist altijd heel goed aan te sluiten bij Nero, ook als hij geen zin had om de spelletjes te doen die ze voorstelde. Met geduld volgde ze hem, maar intussen deed ze wel de oefeningen met hem. Echt heel professioneel! Nero is met sprongen vooruit gegaan en heeft meer zelfvertrouwen gekregen, omdat hij goed verstaanbaar is. Heel erg bedankt, Marieke!
patientervaringen divers schreef op 2 juli 2016:
Vanaf 2015 hebben wij de beoordeling van onze praktijk uit handen gegeven aan een onafhankelijke organisatie. Hieronder enkele reacties en klantervaringen uit 2016: Mijn dochter is 3 en soms erg dwars en niet zo toegankelijk voor vreemden. Ik vond dat de logopedist hier heel goed mee om kon gaan, zei en deed - meestal - de juiste dingen om het ijs te breken.NB, dit is vast niet de juiste plek om opmerkingen over de vragenlijst in te vullen. Maar paar vragen waren gesteld vanuit ervaring van het kind, mijn kind is 3 en kwijlt nog veel, daarom waren we bij logopedie. Kind begrijpt het een beetje, dat we willen dat ze minder kwijlt, maar heeft er verder zelf geen probleem mee en is zich er niet heel erg van bewust. Wist niet goed hoe die vragen vanuit kind in te vullen, was geen 'nvt' mogelijkheid 23-06-2016 09:06 Erg vriendelijk, spontaan, deskundig en verdiept zich in het kind. 17-06-2016 03:32 Marlies Dobbe doet zijn werk super goed. Dat kan je weer terug zien 15-06-2016 03:52 Ik geef voornamelijk een grote compliment op haar inzet ,medeleven , en veel aandacht voor mijn dochter daardoor vond mijn dochter het altijd leuk om naar de logopediste te gaan 06-06-2016 12:06 Goede communicatie , legt kinderen goed uit 04-04-2016 09:12 Wij waren tevreden met haar. 30-03-2016 11:37 top logopedist 25-03-2016 12:54 Ze heeft goed haar best gedaan voor mijn zoon. We zijn trots op haar en we zijn echt heel dankbaar 21-03-2016 12:41 Je bent heel open geweest altijd en heel geduldig. WE wilden je altijd vanalles vertellen. 10-03-2016 07:17 Goed gedaan 01-03-2016 09:06
A yildirim schreef op 24 juni 2016:
Batuhan komt al 3 jaar naar logopedie.hij komt altijd met zin.Hij heeft veel geleerd van Marieke sommige klanken,woordjes, uitspraak.Ik neem tevreden afscheid. Bedankt Marieke.
Duygu schreef op 23 mei 2016:
Wij waren erg tevreden met juf Merve. Nilufer vond het heel leuk en is vooruitgegaan met woordenschat. Wij danken u nogmaals van harte.
M.Efe schreef op 19 mei 2016:
Onze zoontje van 5 jaar heeft logopedie gehad bij Merve. Efe vonden het hartstikke leuk. Hij is echt vooruit gegaan met woordenschat en zinsworming. Wij danken Juf Merve voor alles wat ze gedaan heeft. Wij zijn echt tevreden
Rayan schreef op 13 mei 2016:
Ons zoontje van twee en half heeft Logopedie gehad bij Liesbeth Fabius. Dat vonden wij hartsikke leuk. Rayan kon amper praten en na een korte periode met Liesbeth, kan Rayan weer praten. Liesbeth heeft onze zoontje op een leuke speelse manier leren praten. Rayan vond het hartstikke leuk met haar. Liesbeth Fabius is zeker een aanrader voor alle ouders die communicatie problemen hebben met hun kindjes.
Esin schreef op 19 december 2015:
Geachte medewerkers, Wil ik uw bedanken voor het moeite die jullie hebben ingezet voor mijn dochter Esin Dankzij jullie goed georganiseerde lessen is ze vooruit gegaan. Ik ben heel tevreden met logopediesi voor al (sjoeke Wijma) Bedankt...
Mw. Oulhou schreef op 17 december 2015:
Ik ben heel tevreden met logopedie. Het kind krijgt de aandacht, er wordt goed naar het probleem van het kind gekeken. Dat vind ik heel goed. Het is een goed contactmoment voor mijn kind. Logopedie vind ik heel belangrijk. Ik heb twee zoons bij logopedie gehad en ik ben heel tevreden.